brud06 Skrevet 31. desember 2007 #1 Skrevet 31. desember 2007 Kan noen hjelpe meg? Har kjøpt økologisk kalkun for første gang og har som vanlig fjernet innmaten. Skal jeg fjerne hele halsen også. Takk for hjelp....Kalkunen skal snart inn i ovnen
Gjest itla Skrevet 31. desember 2007 #2 Skrevet 31. desember 2007 Jeg ville fjernet halsen og brukt den til kraft eller lagt den i bunnen av panna slik at smaken fra den kommer med i sausen. Kan jeg forresten få spørre hvor du har fått tak i den økologiske kalkunen?
brud06 Skrevet 31. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 31. desember 2007 Hei ....takk for svar. Fjernet nesten hele halsen...det var litt vanskelig. da har jeg kokt kraft på innmaten og halve halsen;) Jeg kjøpte kalkunen på en Meny butikk i Sandefjord ( frossen) Den kostet en del mer for kiloen en den vanelige, så får vi se om det var verdt pengene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå