Gå til innhold

Stuffing til kalkun...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som bruker innmaten i selve stuffinga?

Min svigerinne har en oppskrift hun gjerne vil vi skal bruke imorra som inneholder kjøttdeig, løk, loff, kraft og innmat. Hun sier det er en amerikansk oppskrift..

Jeg for min del syns den innmaten ser litt ut som hundemat....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker ikke innmat til stuffingen. Jeg lager den av hakket løk, eple, selleristang, hvitløk og champignon som stekes. Bløtlegg daggammelt brød i kraft/buljong og bland i grønnsakene sammen med salt, pepper, worcestershiresaus og tørket salvie.

Skrevet

lagde en ny stuffing i julen...det var couscous m godt m smør i, finhakka dadler, appelsin, løk, litt hvitløk, selleri, persille ...tror det var alt, ble veldig godt!

Gjest ¤bella¤
Skrevet

Bruker ikke innmat.

Bruker medisterfarse, løk, hvitløk, paprika, stekt champignon, og purre.

Skrevet

Det endte med at vi droppet innmaten, ...så jeg fikk viljen min ;)

Brukte loff, kraft, kjøttdeig, løk og champignon. Ble ikke så verst! Men en annen gang vil jeg nok prøve en med enda mere godsaker :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...