Gå til innhold

Qlio- her er rosmarinbrødene!


Anbefalte innlegg

Gjest Minnie Emmerdale
Skrevet

25 g gjær

3 dl lunkent vann

2 ss olje

1 ts salt

150 g durum hvetemel

300 g vanlig hvetemel

Pensling:

god olivenolje

tørket rosmarin

grovt salt

Disse er gode til salater og gryteretter og til et glass rødvin! Oppskriften er på to lengder som igjen skjæres i biter. Lag vanlig gjærdeig og la den heve til dobbelt størrelse. Bland i olje, salt og mel. Del deigen i to og trykk ut flate lengder på en bakeplate. Pensles med olje og drysses med salt og rosmarin. Stekes ved 200 grader i 15-20 minutter.

Minnie

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Takk!

Denne skal skrives ut i morgen når jeg kommer på jobb!

Gleder meg til å teste de ut!

Gjest Anie uinlogget
Skrevet

Mmm... denne hørtes god ut Minnie :)

Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er :roll: Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops:

Gjest Minnie Emmerdale
Skrevet
Mmm... denne hørtes god ut Minnie :)

Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er :roll: Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops:

Durum-hvete er en finere type gulaktig hvete som brukes i bla. pasta. Har du ikke Durum kan du bare bruke vanlig mel.

Minnie

Skrevet

Rosmarin brødet heter egenrlig foccasia, og er en sikker suksess her hjemme!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...