Gå til innhold

Qlio- her er rosmarinbrødene!


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Minnie Emmerdale

25 g gjær

3 dl lunkent vann

2 ss olje

1 ts salt

150 g durum hvetemel

300 g vanlig hvetemel

Pensling:

god olivenolje

tørket rosmarin

grovt salt

Disse er gode til salater og gryteretter og til et glass rødvin! Oppskriften er på to lengder som igjen skjæres i biter. Lag vanlig gjærdeig og la den heve til dobbelt størrelse. Bland i olje, salt og mel. Del deigen i to og trykk ut flate lengder på en bakeplate. Pensles med olje og drysses med salt og rosmarin. Stekes ved 200 grader i 15-20 minutter.

Minnie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anie uinlogget

Mmm... denne hørtes god ut Minnie :)

Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er :roll: Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale
Mmm... denne hørtes god ut Minnie :)

Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er :roll: Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops:

Durum-hvete er en finere type gulaktig hvete som brukes i bla. pasta. Har du ikke Durum kan du bare bruke vanlig mel.

Minnie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...