Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 21. april 2003 #1 Skrevet 21. april 2003 25 g gjær 3 dl lunkent vann 2 ss olje 1 ts salt 150 g durum hvetemel 300 g vanlig hvetemel Pensling: god olivenolje tørket rosmarin grovt salt Disse er gode til salater og gryteretter og til et glass rødvin! Oppskriften er på to lengder som igjen skjæres i biter. Lag vanlig gjærdeig og la den heve til dobbelt størrelse. Bland i olje, salt og mel. Del deigen i to og trykk ut flate lengder på en bakeplate. Pensles med olje og drysses med salt og rosmarin. Stekes ved 200 grader i 15-20 minutter. Minnie
Gjest Qlio Skrevet 21. april 2003 #2 Skrevet 21. april 2003 Takk! Denne skal skrives ut i morgen når jeg kommer på jobb! Gleder meg til å teste de ut!
Gjest Anie uinlogget Skrevet 22. april 2003 #3 Skrevet 22. april 2003 Mmm... denne hørtes god ut Minnie Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops:
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 22. april 2003 #4 Skrevet 22. april 2003 Mmm... denne hørtes god ut Minnie Men kan jeg få spørre hva durum hvetemel er Hva slags nytte gjør den i forholdt til å bare bruke vanlig hvetemel :oops: Durum-hvete er en finere type gulaktig hvete som brukes i bla. pasta. Har du ikke Durum kan du bare bruke vanlig mel. Minnie
MarianneE Skrevet 23. april 2003 #5 Skrevet 23. april 2003 Rosmarin brødet heter egenrlig foccasia, og er en sikker suksess her hjemme!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå