Gjest rikkerikke Skrevet 29. desember 2007 #2 Skrevet 29. desember 2007 Til den er hvit i midten, ikke gjennomsiktig/gelefarget. Akkurat tiden er vanskelig å si når man ikke vet hvor store stykker eller om den er fersk eller frosset.
Quirky Skrevet 29. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 29. desember 2007 Frossen, i stykker på ca 200 gram (en halv fiskeblokk).
Gjest rikkerikke Skrevet 29. desember 2007 #4 Skrevet 29. desember 2007 Så vidt jeg husker så skal en hel fiskeblokk (400g) trekke i 20-25 minutter, så det betyr vel at en halv er ferdig på ca 15 vil jeg tippe. Jeg har også innimellom brukt en potetstikker (tynn metallpinne) til å stikke i fisk for å se om den er ferdig. Mye motstand betyr at den ikke er ferdig, litt som poteter uten sammenlikning for øvrig. Sikkert ikke kokketriksene du får her men....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå