Gå til innhold

Frukt med ketchup.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det virkelig an å spise frukt med ketsjup?

Videoannonse
Annonse
Gjest Morgan le Fay
Skrevet

Kanskje hvis du er hund? Eller under sju år? Eller har mangelfullt utviklede smaksevner? :fnise:

Skrevet

Det hørtes virkelig ikke noe godt ut! Hvor har du den ideen fra?

Skrevet
Det hørtes virkelig ikke noe godt ut! Hvor har du den ideen fra?

Leste " Frekt med ketshup" tråden feil på generell debatt vel... :sjenert:

Skrevet

Jeg skal ta ketsjup på en banan og prøvesmake nå...

Noen som blir med på det?

Skrevet (endret)

Broen min hadde ketshup på alt i en periode. Som barn, altså. Og da mener jeg alt. På brødskiva, på pannekater, på frukt, på dessert. Til slutt sa mamma stopp, hun var redd for at han skulle få magesår. Men han elsket det, og sa det var godt.

Endret av Pax
Skrevet

Ketsjup på frukt er uansett helt uhørt synes jeg. :kjefte:

Skrevet
Leste " Frekt med ketshup" tråden feil på generell debatt vel... :sjenert:

Hahaha...ja da kan jeg jo skjønne at du lurer

Jeg kan prøve banan med kaviar.

kan ikke si at det hørtes noe bedre ut :S

Gjest Silmarill
Skrevet (endret)

Det kan jo være at det er godt med ketchup på en eller annen frukt!

MÅ jo gjerne prøve det ut først før man svarer da, det som ikke høres godt ut kan være kjempegodt :)

Det kan jo hende at kokosnøttstuing er godt med ketchup til :vetikke: høres urk ut, men da er man en dårlig prøver dersom man sier urk før man har prøvd....

.....jeg er en dårlig prøver (bare kokosnøttstuing høres jo ekkelt ut......hva er det foresten? ) :fnise:

Sikkert kjempegodt med masse ketchup til, gjerne chilliketchup, det gjør nok susen...kanskje :smilbla:

Endret av Silmarill
Skrevet

Kokosnøttstuing er definitivt en uting og da særlig med ketsjup på.

Skrevet

Men vi bruker da ketsjup på/under ananasen når vi spiser pizza?- tenkt på det, hm?

Skrevet
Går det virkelig an å spise frukt med ketsjup?

Ja, vil tro det er teoretisk mulig ja, men gjør det ikke selv. :spise:

Skrevet

det fins jo de som har majones på alt mulig, det er kanskje ikke noe bedre. vet om ei som bruker majones på pizza f.eks.

Skrevet

Kan det skyldes manglende veiledning i matveien ? Eller en voldsom kreativ sans og trang til å utforske eksisterende mat-tabuer ? Evt. mangel av vestentlige smaksløker ?

:lur:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...