Gjest Ulva35 Skrevet 28. desember 2007 #1 Skrevet 28. desember 2007 Midt i disse juletider ytret mannen min et ønske om fleskepannekaker Så jeg tenkte jeg skulle lage det til lunch i morgen. Noen som har en god oppskrift, som passer til å steke i stekepanna, ikke i stekeovnen??????
Gjest Gjest Skrevet 28. desember 2007 #2 Skrevet 28. desember 2007 Ingen fleskepannekake på deg ser det ut til... :kaffe:
Gjest Lea Skrevet 28. desember 2007 #3 Skrevet 28. desember 2007 Jeg lager bare vanlige pannekaker og steker flesk/bacon ved siden av. Hjemmefra er jeg vant med at det legges noen små skiver flesk i pannen før røren helles over. Men det maker helt likt synes jeg.
Mille My Skrevet 28. desember 2007 #4 Skrevet 28. desember 2007 Vel jeg lager dem bare på "gefylen" - følelsen. Litt sånn etter hva jeg har i skapet. Oppskrift sånn egentlig har jeg ikke desverre... Men sånn generelt blir det; egg (ca. 2) sukker (litt på slump - men mindre enn til dessert pannekaker) melk (avhenger av melet og konsistensen) bakepulver (1/2 ts ca, for å gjøre dem litt tykkere enn vanlig) smør (gjene litt av det som er til overs av baconet også) hvetemel (som avhenger av konsistensen og hvor mye røre som er ønsket) bacon evt. rømme, kardemumme hvis jeg føler for det Blander egg og sukker, har i melk, bk. pulver, smør. Tilsetter så mel evt mer melk til rett konsistens. Steker bacon, terninger eller avklippede bacon skiver alt etter som, ha dem i røren eller fordel dem over "kaken" i stekepannen - smakssak). Røren skal være tynnere enn den til vaffler og tykkere enn "middagspannekaker". Det kan være greit å teste med en startekake (den skal ikke være "løvtynn"). Sånn er det no jeg lager dem, men andre kan har helt annen smak.
Chiquita Skrevet 28. desember 2007 #5 Skrevet 28. desember 2007 *mimrer tilbake til bestemors fleskempannekaker - tykke og deilige*
Gjest Ulva35 Skrevet 29. desember 2007 #6 Skrevet 29. desember 2007 Takk Mille My Skal prøve de neste gang. Fant en på nettet og den ble god nok den, men var ikke så mye snadder oppi som dine da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå