Tuddelidu Skrevet 21. april 2003 #1 Del Skrevet 21. april 2003 Heia! Har fryseren min full av kyllingfilet og løvbiff!! Noen som har noen forslag til hva jeg kan lage? (Noe enkelt, litt billig...) Bor på et lite sted, så alle mulige slags rare ting, er litt vanskelige å skaffe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 21. april 2003 #2 Del Skrevet 21. april 2003 Hamstrer kyllingfilet når vi er i Sverige jeg og har en del favoritter. Mye av det er sånne ferdige pose/pakke-retter. Jeg kjøper pakker med Chicken Curry, Tandoori Chicken o.l. Ikke verdens aller beste, men det smaker ikke så verst! Uncle Bens sauser er gode til kylling. Min favoritt er Tikka Masala. Ellers lager jeg ofte kylingfilet med ris og en god saus. Min favoritt er Karry-saus. I butikken finner du masse posesauser som paser til kylling. De er faktisk ikke så verst. Ellers kutter jeg filetene i strimler og steker sammen med grønnsaker og en wok-saus eller lager middags-sandwicher med kyllingfilet i skiver, salat o.l. Løvbiff er jeg ikke så glad i selv, men de kan spises i Pita-brød med masse godt ved siden av. Eller den klasiske med Pommes Frites. Del biffene opp i strimler, og enår de er nesten ferdigstekt, så kan du lage "nesten-kebab". De kan også serveres med ris, potetmos e.l. Dette var alt jeg kom på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuddelidu Skrevet 21. april 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 21. april 2003 Har prøvd noe av det, men tenkte kanskje jeg skulle imponere med noe hjemmelaget Jeg, eller mamma da, hamstrer også kyllingfilet i Sverige, så jeg har nok noen kilo liggende :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 21. april 2003 #4 Del Skrevet 21. april 2003 Jeg pleier å gjøre omtrent som følger: 1 hel hvitløk - skrelles 1/3 l kremfløte Basilikum Oregano Masse kvernet pepper Salt etter behag Alt dette lar jeg koke over svak varme til det blir saus, tar lang tid, og krever mye røring så det ikke svir seg. Steker kyllingfiltene - krydder etter smak. Serveres med nykokt tagliatelle (eller spaghetti) - med parmesan over. Snaddermat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gummis Skrevet 21. april 2003 #5 Del Skrevet 21. april 2003 Kan også anbefale og steke kyllingfilleter i ovnen. PLeier å ta litt pesto som marinade, legge godt på, og så inn i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Dette serverer jeg sammen med noisetter (kjøpes ferdig, og skal også inn i ovnen i 200 grader i 20 minutter) og noe grønnsaker. LAgde dette igår - namm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuddelidu Skrevet 21. april 2003 Forfatter #6 Del Skrevet 21. april 2003 Noisetter? Hva er noisetter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 21. april 2003 #7 Del Skrevet 21. april 2003 Noisetter? Hva er noisetter? Pommes Noisettes er små friterte potetkuler som er myke inni (nesten som potetmos), disse kjøpes ferdig i frysedisken (Frionor) eller du kan lage de selv med varm olje og ett lite kulejern (noisettejern) Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vega Skrevet 21. april 2003 #8 Del Skrevet 21. april 2003 Hadde to løvbiff i fryseren, men ikke så mye annet å velge i. Kokte poteter, gulrøtter, brokkoli og laget en litt sterk brunsaus til. Og tyttebær, samt purre. Løvbiffen kan du også steke og dele i biter - og bruke i stedet for kjøttdeig i gryter, på pizza el.lign. Eller legge den i marinade, steke og lage kebab... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 22. april 2003 #9 Del Skrevet 22. april 2003 Jeg serverer ofte en av to følgende kyllingformer: - begge er bare helt nydelige.. Kyllingfiletene skjæres i biter og stekes 1 pk. bacon klippes i 4 og stekes 1 eske cherry-tomater 1 "beger" mini mozzarella Alt blandes i en ildfast form - dryss over pinjekjerner eller chashewnøtter og stekes i ovenen 10-15 minutter (180 grader). Serveres med grønn salat og ris - eller bare med loff... Kyllingfilet - skjæres i biter (ikke for store) - stekes 1 boks kyllingsuppe (Heinz) 1/2 beger Cream Fresh (kan bruke lettrømme - evt. i nødsfall litt matfløte) Karry (passe mengde :D ) 1/2 boks mais (eller en hel liten) 1/2 paprika - i små biter 2-3 skiver stangselleri - i små biter 1 løk - finhakket 150-200 g hakkede mandler Alt blandes sammen - has i ildfast form - på toppen legges et lag av knust potetgull og revet ost (blandet sammen) Stekes i ca 15 min - til det er gyldent ... serveres også med grønn salat/ris evt. loff. Håper dette faller i smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 22. april 2003 #10 Del Skrevet 22. april 2003 Fikk denne oppskriften på mail fra en kompis her om dagen. Har ikke rukket å prøve den enda, men den ser skikkelig godt ut: Gorgeous chicken korma: 1 ss vegetabilsk olje 1 løk 3,5 dl naturell yoghurt 2 dl fløte 25 g smør 1/2 ts salt 1 ts gurkemeie 2 ts chilipulver (sterk type) 3 fedd hvitløk, knust 3 ss malte mandler 4x100 g benløse og skinnløse kyllingbryst/kyllingfileter, hver kuttet i 6 biter ristede mandelflak fersk koriander (valgfritt) nanbrød eller ris salat av agurk og rød løk Finhakk løk og fres den i olje til den er myk. Ha yoghurt, fløte, smør, salt, gurkemeie, chili, hvitløk og mandler i foodprosessor og kjør til det er godt blandet. Plasser kyllingbitene i en smurt ildfast form og hell over blandingen du lagde over. Stek på 200 grader i 30 min. eller til kyllingen er ferdig. Strø over mandelflakene og evt. koriander ved servering. Serveres med nanbrød/ris/salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kristine 80 Skrevet 23. april 2003 #11 Del Skrevet 23. april 2003 Jeg sier bare en ting:TIKKA MASALA Kjøp en eske, som inneholder: 1 pose saus 1 marinade pose til kyllingen 1 pose ris ( mer enn nok) Kjøp til feta ost, og lag en god salat. :D Noe av det beste jeg har smakt EVER Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå