Elle Melle Skrevet 26. desember 2007 #1 Skrevet 26. desember 2007 Har noen en pose finnbiff liggende av den typen med litt slike "sameinspirerte" border/mønster på utsiden? Jeg bruker alltid den oppskriften som står på utsiden der, men nå har jeg en helt annen type liggende og kjenner ikke ingrediensene og fremgangsmåten helt igjen, og middagsbesøket kommer i dag. Kan noen hjelpe?
Arkana Skrevet 26. desember 2007 #2 Skrevet 26. desember 2007 Jeg bruner kjøttet og steker løk, gulrot og persillerot og har det sammen med kjøttet. Har i litt knuste einerbær og vann og lar småkoke en halvtimes tid. Så har jeg i brunost, timian, salt, pepper, rørte tyttebær og seterrømme og sopp som jeg har stekt litt og lar småkoke 10-15 minutter til.
Gjest Gjest_Mira_* Skrevet 26. desember 2007 #3 Skrevet 26. desember 2007 Jeg gjør det likt Arkana, men har ikke i gulrot. Serveres med potetmos og rosenkål. NAM!
Gjest Gjest Skrevet 26. desember 2007 #4 Skrevet 26. desember 2007 Likner ikke denne veldig på oppskriften på posen? Evt uten bacon? http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=8068 Jeg har pleid å lage omtrent etter denne oppskriften, og i tillegg hatt i litt solbærgele. Sist jeg lagde droppet jeg forøvrig melka, da jeg synes gryta blir i overkant flytende med så mye væske.
Elle Melle Skrevet 27. desember 2007 Forfatter #5 Skrevet 27. desember 2007 Takk for svar! Det ble ca. slik som i den nederste oppskriften og det smakte som det pleier det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå