Gjest Gjest Skrevet 25. desember 2007 #1 Skrevet 25. desember 2007 Jeg skal lage middag av indrefilet av svin, og har lyst til å lage konjakksaus til. På nettet finner jeg stort sett oppskrifter med fløte i sausen, kanskje fordi de fleste oppskriftene er til magert vilt. Nå regner jeg med jeg klarer å improvisere fram en fløteløs saus om det er det om å gjøre, men om noen har gode oppskrifter vil jeg gjerne ha Eller kanskje jeg ender med å bruke fløte...
Gjest Gjest Skrevet 27. desember 2007 #2 Skrevet 27. desember 2007 Siden ingen har svart på denne kan jeg fortelle at jeg lagde saus med smør/meljevning, kjøttkraft (ca 3 dl), hvitløk, pepper, solbærgele, litt portvin (rød), et par ss konjakk og et par dl kaffefløte som var den eneste fløten vi hadde tilgjengelig. Sausen ble kjempegod og passet bra til indrefileten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå