Dorri Skrevet 25. desember 2007 #1 Skrevet 25. desember 2007 Jeg har kjøpt en stor brie (500g) Sist jeg kjøpte samme type hadde jeg den ute i 1,5 time og den ble myk og kjempegod. Denne så jeg var hard så fort jeg skjærte i den, så jeg tok ut nesten halvparten å satt på kjøkkenbenken. Denne ble aldri god og myk enda den stod ute i flere timer:( Hva kan jeg gjøre med den resterende halvdelen i kjøleskapet for å få den god og myk som en brie skal være? Ser utløpsdatoen er i februar. Kanskje det er lurt å kjøpe brie o.l. som nærmer seg utløpsdato i fremtiden?
Gjest Elfrida Skrevet 25. desember 2007 #2 Skrevet 25. desember 2007 Kanskje det er lurt å kjøpe brie o.l. som nærmer seg utløpsdato i fremtiden?Nettopp. Du kan ikke modne brie på et par timer på kjøkkenbenken. Når du kjøper den kan du klemme litt forsiktig på den og kjenne om den har hard eller myk kjerne, og eventuelt sammenligne hardheten på forskjellige sorter, og med forskjellig utløpsdato.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå