Gå til innhold

Julemiddagsrester...


Anbefalte innlegg

Skrevet

I år ble det nesten en halv svineribbe, en del medisterkaker og et lass sossiser igjen etter julemiddagen. Det ble satt kaldt i kjøleskapet umiddelbart etter middagen i går, men kan jeg fryse det ned og evt. bruke det til gryteretter etc senere?

Videoannonse
Annonse
Gjest =tentacle=
Skrevet

Ja, det skulle gå fint, så lenge det ble raskt kjølt ned og har stått kaldt hele tiden etter tillagning.

Gjest rikkerikke
Skrevet

Det er ikke noe problem. Husk bare å tine ribbe langsomt opp igjen. Helst i kjøleskapet så slipper du at den blir tørr.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...