monja Skrevet 25. desember 2007 #1 Skrevet 25. desember 2007 I år ble det nesten en halv svineribbe, en del medisterkaker og et lass sossiser igjen etter julemiddagen. Det ble satt kaldt i kjøleskapet umiddelbart etter middagen i går, men kan jeg fryse det ned og evt. bruke det til gryteretter etc senere?
Gjest =tentacle= Skrevet 25. desember 2007 #2 Skrevet 25. desember 2007 Ja, det skulle gå fint, så lenge det ble raskt kjølt ned og har stått kaldt hele tiden etter tillagning.
Gjest rikkerikke Skrevet 25. desember 2007 #3 Skrevet 25. desember 2007 Det er ikke noe problem. Husk bare å tine ribbe langsomt opp igjen. Helst i kjøleskapet så slipper du at den blir tørr.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå