Gå til innhold

Ribbe stekt i biter/oppdelte stykker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere som steker ribben på alle kanter, altså deler den opp først og så steker den -hvordan gjør dere det?

Jeg gjorde dette for lenge siden, og dampet den først bl.annet...så stekte jeg den videre og det hele ble aldeles nydelig.

Men husker ikke helt..;)

Noen? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Æsj, jeg hadde håpet du hadde fått svar. :ler:

Lurer litt på om jeg skal gjøre noe sånt også. Nå er den på mine innlegg, sjekker i morra. :)

Endret av loffen
Skrevet (endret)

Du må først ha salt og pepper på. Dette pleier jeg å gjøre et døgn i forveien, men det går sikkert bra om du gjør det rett før du steker også. Bruner ribba på alle kanter og legger den deretter i en ildfast form eller langpanna, og steker den i stekeovnen på 200 grader i 30-45 min.

Jeg har allerede brunet ribba og lagt den frysen. Da kan jeg bare ta den opp på julaften og la den steke ferdig i stekeovnen. Enkelt og greit og ikke noe søl. :)

Endret av Dita

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...