prinsessa Skrevet 21. desember 2007 #1 Del Skrevet 21. desember 2007 Hei! Skal lage en soppstuving med fløte, sjampinjonger og løk. Denne hadde jeg tenkt og lage dagen før jeg skal bruke den pga at det så masse jeg skal lage den dagen at enten trenger jeg en ekstra komfyr eller så må jeg varme denne soppstuvingen. Så får jeg da høre av en person at det må jeg ikke gjøre da sjampingjonger blir giftig!!! hvis den varmes opp igjen? Kan dette stemme? Må legge til at jeg har gjort det før og har ikke blitt syk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 21. desember 2007 #2 Del Skrevet 21. desember 2007 Har hørt dette om spinat og lignende men aldri om sopp. Varmer opp sjampinjong svært ofte selv. Høres litt rart ut for meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 22. desember 2007 #3 Del Skrevet 22. desember 2007 Hr aldri hørt om det, varmer opp champinjong ofte, alle lever og ingen har vært syk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. desember 2007 #4 Del Skrevet 22. desember 2007 kan være vedkommende blander med noe annet; sopp fra boks kan inneholde giftige stoffer, og bør derfor ikke spises rå. dette ble sagt for noen år siden, vet ikke hva ståa er nå. tror ikke det er noe problem å lage det du skal!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lulle Skrevet 22. desember 2007 #5 Del Skrevet 22. desember 2007 Har spist oppvarmet soppstuing med sjampinjong flere ganger. Lever enda, og aldri merket noe ubehag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prinsessa Skrevet 22. desember 2007 Forfatter #6 Del Skrevet 22. desember 2007 Ja det var jo liksomt litt rart at soppen skulle bli giftig, da hadde det vel vært litt mer snakk om det og advarsler. Lager den dagen i forveien jeg, tusen takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. desember 2007 #7 Del Skrevet 24. desember 2007 kan være vedkommende blander med noe annet; sopp fra boks kan inneholde giftige stoffer, og bør derfor ikke spises rå. dette ble sagt for noen år siden, vet ikke hva ståa er nå. tror ikke det er noe problem å lage det du skal!! giftig rå sopp? Må være en myte. tenk på alle salater vor du får disse oppkuttet rå.....skulle vert mange sjuke runt om hvis den var gidtig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. desember 2007 #8 Del Skrevet 24. desember 2007 giftig rå sopp? Må være en myte. tenk på alle salater vor du får disse oppkuttet rå.....skulle vert mange sjuke runt om hvis den var gidtig. Endel spiselige sopper er faktisk giftige rå (blant annet noen morkler), men jeg har aldri sett eller lest at det gjelder champignon. Jeg vil også tro det hadde blitt advart mot å varme opp soppen om den ble giftig av det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå