Gå til innhold

Hvordan varme opp ribbe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Sorry om jeg spør dumt nå (er ingen kløpper på kjøkkenet akkurat :rodme: ), men har dere noen tips til hvordan jeg kan varme opp igjen kald ribbe uten at den bare blir tørr? Har før prøvd å bare varme den i langpanne i stekeovnen, men den har da blitt knusktørr. Må man ha vann i langpanna, pakke ribba inn i folie, eller ... :klø: (Svoren er jeg ikke så begeistret for, så det gjør ikke noe om den ikke holder seg sprø)

Videoannonse
Annonse
Gjest rikkerikke
Skrevet

Vi har pleid å varme uten vann og folie, men vi skjærer av svoren slik at det blir igjen et lite fettlag som beskytter kjøttet. Det smelter liksom litt når man varmer den opp på nytt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...