AlienBob Skrevet 20. desember 2007 #1 Skrevet 20. desember 2007 Sorry om jeg spør dumt nå (er ingen kløpper på kjøkkenet akkurat ), men har dere noen tips til hvordan jeg kan varme opp igjen kald ribbe uten at den bare blir tørr? Har før prøvd å bare varme den i langpanne i stekeovnen, men den har da blitt knusktørr. Må man ha vann i langpanna, pakke ribba inn i folie, eller ... :klø: (Svoren er jeg ikke så begeistret for, så det gjør ikke noe om den ikke holder seg sprø)
Gjest rikkerikke Skrevet 20. desember 2007 #2 Skrevet 20. desember 2007 Vi har pleid å varme uten vann og folie, men vi skjærer av svoren slik at det blir igjen et lite fettlag som beskytter kjøttet. Det smelter liksom litt når man varmer den opp på nytt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå