Donpedro Skrevet 18. desember 2007 #1 Skrevet 18. desember 2007 Vil gjerne ha oppskrifter på kalkunsaus. Må si at jeg ikke helt liker tanken på å brune innvoller for å lage kraft....
janne84 Skrevet 18. desember 2007 #2 Skrevet 18. desember 2007 Vi lagde fløtesaus... rett og slett nydelig!!! Vi kjøpte fløte saus pose, hadde opp i 4dl fløte og væska fra kalkuen, eller dvs væsken fra langpanne som kalkunen låg opp på.. Deretter krydret vi sausen. Vi ble fornøgd, og va enkelt, greitt og fort laget
Gjest Opa Skrevet 19. desember 2007 #4 Skrevet 19. desember 2007 Jeg smelter smør, har i mel, sper med det som blir i langpanna og fyller på med fløte. Skal sies at jeg gjerne krydrer kalkunen endel da. Ikke så spennende, så følger med for tips!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå