Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 19. april 2003 #1 Skrevet 19. april 2003 Nå har Gjestene akkurat forlatt selskapet og jeg kan konstatere at middagen ble meget vellykket. Menyen bestod av lammestek med urterisotto, grønnsaker, ostegratinerte tomater og rosmarinbrød & smør sammen med sjy fra lammesteken. Til dessert ble det servert bananasplit og brownies til kaffen. Nå sitter jeg her ved pc'en med ett velfortjent glass vin :-) Minnie
Lisle Skrevet 19. april 2003 #2 Skrevet 19. april 2003 skulle ønske jeg var en av gjestene dine! gratulerer! :D
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 19. april 2003 #3 Skrevet 19. april 2003 Det var kjempekos og alle hadde det veldig hyggelig- men nå er jeg utslitt, sengen venter. Godnatt! Minnie
Gjest Qlio Skrevet 20. april 2003 #4 Skrevet 20. april 2003 Det hørtes veldig godt ut! Om du har tid og mulighet hadde jeg satt pris på å fått oppskriften på dette, enten her, via PM eller mail. Ha en flott påskedag!
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 20. april 2003 #5 Skrevet 20. april 2003 Om du har tid og mulighet hadde jeg satt pris på å fått oppskriften på dette, enten her, via PM eller mail. Lover å sende deg oppskriftene på e- mail i løpet av dagen. Minnie
Gjest Qlio Skrevet 20. april 2003 #6 Skrevet 20. april 2003 Tusen takk! Gleder meg allerede! Håper det ikke er for vanskelig, for sikkerhets skyld har jeg ikke fortalt mannen min hva som kommer til å dukke opp i mailboxen min (han er gal etter lammekjøtt)..... kan heller bli en hyggelig overraskelse for han!
valmue Skrevet 20. april 2003 #7 Skrevet 20. april 2003 Mmmmm..jeg elsker lam og den varianten der hørtes bare sååå god ut! Hvordan lager du urterisotto? Er det masse deilig parmesan i den..??
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 20. april 2003 #8 Skrevet 20. april 2003 Mmmmm..jeg elsker lam og den varianten der hørtes bare sååå god ut! Hvordan lager du urterisotto? Er det masse deilig parmesan i den..?? Parmesan hører med ja, og en dæsj fløte også, selv om mange oppskrifter sier at fløte ikke hører med i risotto synes jeg at den gir risottoen "det lille ekstra". Minnie
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 20. april 2003 #9 Skrevet 20. april 2003 E- mail er sendt Qlio. Minnie
tuji Skrevet 22. april 2003 #11 Skrevet 22. april 2003 Men er det ikke du som ikke liker Gjester da, Minnie?
Livets datter Skrevet 22. april 2003 #12 Skrevet 22. april 2003 Jeg har også hatt lammestek i påsken. Lagde den i leirgryte, da blir den så mør og fin. Hadde mye godt oppe sammen med steika; gulrøtter, rødløk, vanlig løk, fenikkel, purrerot osv osv for å sette smak på sjyen. Lagde en kjempegod saus av sjyen, og stekte ferske champignon som vi lagde stuing av med fløte. Nam nam...
Edie Skrevet 22. april 2003 #13 Skrevet 22. april 2003 Ååå, hørtes godt ut! Gjestene din er heldige Minnie! Kan du fortelle hvordan du lager urterisotto, ostegratinerte tomater og rosmarinbrød ? Hørtes ut som kjempegodt tilbehør! lager du vanlig brød, og tilsetter friskt krydder? Deles tomatene i to?? Og hvordan lager du urterisotto? Setter pris på svar, for jeg fikk vann i munn av å høre om denne deilige maten Andre forslag enn lammestek til?
Edie Skrevet 22. april 2003 #14 Skrevet 22. april 2003 burde sett litt bedre på forumet først. Fant oppskriften på rosmarinbrødet... :oops:
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 22. april 2003 #15 Skrevet 22. april 2003 Ååå, hørtes godt ut! Gjestene din er heldige Minnie! Kan du fortelle hvordan du lager urterisotto, ostegratinerte tomater og rosmarinbrød ? Hørtes ut som kjempegodt tilbehør! lager du vanlig brød, og tilsetter friskt krydder? Deles tomatene i to?? Og hvordan lager du urterisotto? Setter pris på svar, for jeg fikk vann i munn av å høre om denne deilige maten Andre forslag enn lammestek til? Ta kontakt med Qlio på PM, hun fikk mailen av meg med oppskriftene og videresender den sikkert til deg med glede. Minnie
Gjest Iselin Skrevet 22. april 2003 #17 Skrevet 22. april 2003 Jeg har også hatt lammestek i påsken. Lagde den i leirgryte' date= da blir den så mør og fin. Hadde mye godt oppe sammen med steika; gulrøtter, rødløk, vanlig løk, fenikkel, purrerot osv osv for å sette smak på sjyen. Lagde en kjempegod saus av sjyen, og stekte ferske champignon som vi lagde stuing av med fløte. Nam nam... Dette hørtes ogsp godt ut... Hm skal ha lammestek i dag, jeg! En stek vi ikke fikk brukt i påsken. Har ikke mindre lengsel etter denne steken etter å ha lest denne tråden, akkurat...
Gjest Lizbet Skrevet 22. april 2003 #18 Skrevet 22. april 2003 Plutselig var ikke min middag noe fristende lengre....... Høres saftig godt ut dette her må jeg si ja....
Gjest Anonymous Skrevet 22. april 2003 #19 Skrevet 22. april 2003 Jeg har også hatt lammestek i påsken. Lagde den i leirgryte' date= da blir den så mør og fin. Hadde mye godt oppe sammen med steika; gulrøtter, rødløk, vanlig løk, fenikkel, purrerot osv osv for å sette smak på sjyen. Lagde en kjempegod saus av sjyen, og stekte ferske champignon som vi lagde stuing av med fløte. Nam nam... Høres ut som en super ide å lage lammestek i leirgryte. Har en sånn gryte stående, og den har hatt laaang ferie. Brukte den en del da den var ny, men nå har jeg visst "glemt" den. Men neste gang vi skal ha lammestek, da.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå