Gjest Silkeape Skrevet 18. desember 2007 #1 Skrevet 18. desember 2007 Er invitert på et tapaslag om noen dager, hvor hver tar med en rett. Vi blir mellom 15 og 20 stykker. Jeg har aldri lagd noe tapasaktig før, og trenger tips til noe som ikke tar lang tid, og er overkommelig å lage for en urutinert kokk. Også et stort pluss dersom ingrediensene kan kjøpes på den lokale Bunnprisen
Nemesis Skrevet 18. desember 2007 #2 Skrevet 18. desember 2007 I Bergen har vi tapasrestauranten Escalon. Går du inn på escalon.no og inn på menyen så kanskje du kan få noen tips derfra og bli inspirert
LilleBille Skrevet 18. desember 2007 #3 Skrevet 18. desember 2007 Hva med Chevapcici krydderpose fra Santa Maria (jeg kjøper krydderposene på Meny) - og lag små kjøttboller http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy....=r8b&id=425 - veldig godt og veldig enkelt
LilleBille Skrevet 18. desember 2007 #4 Skrevet 18. desember 2007 Eller du kan kanskje få litt inspirasjon her: http://www.vannimunn.no/menu/7retter.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå