Gjest Gjest Skrevet 17. desember 2007 #1 Skrevet 17. desember 2007 Prøvde å lage delfiakake etter oppskrift på pakken på delfiafettet. Men, etter avkjøling av kaken hadde det skilt seg ut et lag med delfiafett på toppen = veldig lite delikat. Er det noen tips til hvordan jeg kan unngå dette før jeg setter i gang med et nytt forsøk?
Gjest Emera Skrevet 18. desember 2007 #2 Skrevet 18. desember 2007 Både kaffe- /sjokoladeblandingen og delfiafettet kan gjerne avkjøles bittelitt før det røres inn. Og så må delfiafettet tilsettes litt etter litt, ikke for mye på én gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå