Gå til innhold

delfiakake - delfiafettet skiller seg til eget lag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøvde å lage delfiakake etter oppskrift på pakken på delfiafettet. Men, etter avkjøling av kaken hadde det skilt seg ut et lag med delfiafett på toppen = veldig lite delikat. Er det noen tips til hvordan jeg kan unngå dette før jeg setter i gang med et nytt forsøk?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Både kaffe- /sjokoladeblandingen og delfiafettet kan gjerne avkjøles bittelitt før det røres inn.

Og så må delfiafettet tilsettes litt etter litt, ikke for mye på én gang.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...