Tosca Skrevet 17. desember 2007 #1 Skrevet 17. desember 2007 Jeg skal lage svineribbe til 9 personer på 1. juledag. Hvor mye skal jeg regne pr. person? Skal ha julepølse til også.
Brunhilde Skrevet 17. desember 2007 #2 Skrevet 17. desember 2007 Jeg tror man pleier å beregne 300 gram pr person? Jeg skal ha ribbe med kaker og pølse til 10 personer på julaften, og jeg har en ribbe på 5 kilo. Da regner jeg med at det blir litt rester til julelunsjen første dag.
janne84 Skrevet 17. desember 2007 #3 Skrevet 17. desember 2007 Jeg skal lage svineribbe til 9 personer på 1. juledag. Hvor mye skal jeg regne pr. person? Skal ha julepølse til også. Tror det er normalt å berenge 500gram pr.pers. Så har du ei ribbe på 5kg, så er du iallefall sikra. Du har jo tilbebehør og:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå