Gjest Gjest Skrevet 15. desember 2007 #1 Del Skrevet 15. desember 2007 Hei. Jeg holder på å koke rødkål for første gang, og nå lukter det såå godt her. Men det er jo ennå over en uke til den skal brukes til ribba, så hvordan skal jeg oppbevare den så lenge. Holder den i kjøleskapet eller kan jeg fryse den tro? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. desember 2007 #2 Del Skrevet 15. desember 2007 Hei. Jeg holder på å koke rødkål for første gang, og nå lukter det såå godt her. Men det er jo ennå over en uke til den skal brukes til ribba, så hvordan skal jeg oppbevare den så lenge. Holder den i kjøleskapet eller kan jeg fryse den tro? Det egner seg bra til frysing. I kjøleskapet vil jeg tro at holdbarheten er en 3-4 dager, kanskje, så frysing er absolutt å foretrekke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2007 #3 Del Skrevet 16. desember 2007 Takk for svar, den er på plass i frysen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå