Gå til innhold

Oppbevaring av kokt rødkål


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg holder på å koke rødkål for første gang, og nå lukter det såå godt her. Men det er jo ennå over en uke til den skal brukes til ribba, så hvordan skal jeg oppbevare den så lenge. Holder den i kjøleskapet eller kan jeg fryse den tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Eurydike
Hei. Jeg holder på å koke rødkål for første gang, og nå lukter det såå godt her. Men det er jo ennå over en uke til den skal brukes til ribba, så hvordan skal jeg oppbevare den så lenge. Holder den i kjøleskapet eller kan jeg fryse den tro?

Det egner seg bra til frysing. :)

I kjøleskapet vil jeg tro at holdbarheten er en 3-4 dager, kanskje, så frysing er absolutt å foretrekke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...