Susan Sto Helit Skrevet 13. desember 2007 #1 Skrevet 13. desember 2007 Jeg skal ha bursdagsfeiring i helga, både lørdag og søndag. For at jeg ikke skal bli helt stresset på lørdag formiddag, var planen å bake litt på forhånd. Fryseren er desverre full, ellers kunne jeg bakt og frosset, men det går ikke. Hvor lenge kan jeg oppbevare en sjokoladekake med/eller uten glasur i romtemperatur eller kjøleskap?
Gjest Gjest Skrevet 13. desember 2007 #2 Skrevet 13. desember 2007 Sjokoladekake holder seg gjerne en dag eller to i kjøleskap i hvert fall, noen blir nesten bedre etter noen dager Jo mer sukker, jo lengre holdbarhet, og sånne saftige sjokoladekaker med ganske mye smør i tillegg virker som de holder seg godt. Jeg ville tatt på glasuren helst samme dag som kaka skal spises, men tror ikke det er så viktig.
Gjest Ballerina Skrevet 14. desember 2007 #3 Skrevet 14. desember 2007 "Min" sjokoladekake holder seg opptil en uke - med glasur på! ...men så er det like mye sukker som hvetemel i den da Noen ganger har jeg ikke plass å ha den andre steder enn i stekeovnen (oppi langpanna) og den holder seg like fin
Gjest Gjest Skrevet 14. desember 2007 #4 Skrevet 14. desember 2007 Hjemme hos oss holder en sjokoladekake ca. 1 time.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå