Gjest Gjest_Sunniva_* Skrevet 13. desember 2007 #1 Skrevet 13. desember 2007 Jeg skal ha hele familien her - ca 20 stk, store og små - på mat, kaffe og kaker lille julaften. Tenkte å servere risengrynsgrøt, men fant ut at mange ikke liker det. Derfor har jeg begynt å tenke på tapas. Vært fint om det meste kunne lages klart dagen før. Noen forslag?
pulverheksa Skrevet 13. desember 2007 #2 Skrevet 13. desember 2007 Lammekjøttboller i tomatsaus, matprat.no har noen gode. De kan du lage dagen før og bare varme opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå