Netten Skrevet 11. desember 2007 #1 Skrevet 11. desember 2007 Har litt krise her... Glemte selvfølgelig å kjøpe margarin på butikken og må bake lussekatter i kveld. Har ca 200 g. melange fra før og skal ha 300 g. smør i deigen. Kan jeg bruke 100 g. vanlig soft flora i deigen, eller blir bollene dårlige da? Takker for svar!!
Netten Skrevet 11. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 11. desember 2007 Kan ikke skjønne at ikke det går an Går vel an, men lurer på om det vil merkes i forhold til hvis jeg bare hadde brukt melange...
Cata Skrevet 11. desember 2007 #5 Skrevet 11. desember 2007 Går sikkert helt fint. Bruker alltid Flora soft når jeg baker jeg.
Netten Skrevet 11. desember 2007 Forfatter #7 Skrevet 11. desember 2007 Yessss!! Takke alle sammen! Love u!!!
Gjest Eline80 Skrevet 11. desember 2007 #8 Skrevet 11. desember 2007 Har litt krise her... Glemte selvfølgelig å kjøpe margarin på butikken og må bake lussekatter i kveld. Har ca 200 g. melange fra før og skal ha 300 g. smør i deigen. Kan jeg bruke 100 g. vanlig soft flora i deigen, eller blir bollene dårlige da? Takker for svar!! Det står på smørpakken om det er egnet eller ikke for baking...
Netten Skrevet 11. desember 2007 Forfatter #9 Skrevet 11. desember 2007 Det står på smørpakken om det er egnet eller ikke for baking... Nix - sto ikke på den pakken.
Gjest Eline80 Skrevet 12. desember 2007 #10 Skrevet 12. desember 2007 Nix - sto ikke på den pakken. Du skriver det var soft flora? Jeg har en pakke med dette smøret i kjøleskapet, og på undersiden står det et skjema der det står at den er egnet for baking.
Labella Skrevet 12. desember 2007 #11 Skrevet 12. desember 2007 Så lenge det ikke er lett-varianten går det helt greit å bruke. Lettmargarin egner seg dårlig til steking og baking.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå