Gå til innhold

TRENGER HJELP FORT!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har litt krise her... Glemte selvfølgelig å kjøpe margarin på butikken og må bake lussekatter i kveld. Har ca 200 g. melange fra før og skal ha 300 g. smør i deigen. Kan jeg bruke 100 g. vanlig soft flora i deigen, eller blir bollene dårlige da?

Takker for svar!! :klem:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kan ikke skjønne at ikke det går an :)

Skrevet
Kan ikke skjønne at ikke det går an :)

Går vel an, men lurer på om det vil merkes i forhold til hvis jeg bare hadde brukt melange... :)

Skrevet

Går sikkert helt fint. Bruker alltid Flora soft når jeg baker jeg.

Skrevet

Yessss!! Takke alle sammen! Love u!!! :danse:

Skrevet
Har litt krise her... Glemte selvfølgelig å kjøpe margarin på butikken og må bake lussekatter i kveld. Har ca 200 g. melange fra før og skal ha 300 g. smør i deigen. Kan jeg bruke 100 g. vanlig soft flora i deigen, eller blir bollene dårlige da?

Takker for svar!! :klem:

Det står på smørpakken om det er egnet eller ikke for baking...

Skrevet
Det står på smørpakken om det er egnet eller ikke for baking...

Nix - sto ikke på den pakken.

Skrevet
Nix - sto ikke på den pakken.

Du skriver det var soft flora? Jeg har en pakke med dette smøret i kjøleskapet, og på undersiden står det et skjema der det står at den er egnet for baking.

Skrevet

Så lenge det ikke er lett-varianten går det helt greit å bruke. Lettmargarin egner seg dårlig til steking og baking.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...