Gjest Gjest_Minnie_* Skrevet 11. desember 2007 #1 Del Skrevet 11. desember 2007 Pinnekjøtt er sååå godt! Men hvor stor forskjell er det i smaken på røkt og urøkt pinnekjøtt?? Jeg har spist pinnekjøtt mange ganger, laget det 3-4 ganger, men husker ikke hva jeg kjøpte de gangene. (senil) Tok en sjanse og kjøpte urøkt som jeg skal lage til helgen. Er det kjempenedtur hvis det var røkt som jeg har brukt før? Skal imponere svigers, som aldri har smakt det før, med dette, så det er viktig at det blir godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineT Skrevet 11. desember 2007 #2 Del Skrevet 11. desember 2007 (endret) For meg som er oppvoksen med pinnekjøtt og som alltid må ha det til jul er det bare urøkt pinnekjøtt som gjelder. Urøkt pinnekjøtt av lam... Kjenner jeg blir sulten nå og gleder meg til juleaften Ps: for å få den siste god smaken ha det litt i steke ovnen etter damping. Sett ovnen på grillfunksjon. Bare husk å ikke ha det så lenge i ovnen.. pass på så det ikke blir brent Endret 11. desember 2007 av KristineT Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 11. desember 2007 #3 Del Skrevet 11. desember 2007 Jeg har aldri smakt pinnekjøtt som er grillet men synes det er godt likevel. Røykt pinnekjøtt er også godt, men du verden hvor dårlig det kan være hvis det ikke er ordentlig gjort. Jeg tror du har gjort et rett valg jeg, det ville jeg gjort også dersom jeg var usikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineT Skrevet 11. desember 2007 #4 Del Skrevet 11. desember 2007 Når du har det i grillen så blir det lksom litt tørrere.. Jeg synest det er best slik, for slipper å føle at det renner fett/vann av det.. Men er nok smak og behag.. blir nok godt uansett Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2007 #5 Del Skrevet 12. desember 2007 Jeg har vokst opp med pinnekjøtt på juleaften, vi bruker alltid røkt. Har smakt urøkt pinnekjøtt også men synes dette blir for kjedelig. Sats på å lage knall godt tilbehør så blir nok alle fornøyd uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilywhite Skrevet 12. desember 2007 #6 Del Skrevet 12. desember 2007 Jeg spiser pinnekjøtt hvertfall et par ganger i året og synes definitivt det er best urøykt. Men så er ikke jeg så glad i røyket mat overhodet da... Lykke til med å lage pinnekjøtt Har spist det to ganger i desember allerede, og tenkte å vente til julaften med neste gang, men nå fikk jeg veldig lyst på det altså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Minnie_* Skrevet 12. desember 2007 #7 Del Skrevet 12. desember 2007 Takk for svarene Gleder meg til lørdag! Denne gangen skal jeg skrive opp i en bok at det er urøkt jeg lager, så slipper jeg å lure neste jul. For jeg husker sikkert ingenting da heller.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 12. desember 2007 #8 Del Skrevet 12. desember 2007 Jeg er vant til urøykt, og foretrekker absolutt det. Er ikke vant til å ha det i stekovnen heller. Har smakt det også, men synes det er aller best slik jeg alltid har spist det... salta i kjelleren, tørka på loftet, slett ikk i nærheten av noe røyk, og dampa til det er serveringsklart, uten noen tur innom stekovnen. Spiser det "grillet" også, foretrekker det i alle fall urøykt. Men, dette handler mye om tradisjoner og hva man er vant til, og stort sett vil de som spiser dette hver jul foretrekke det "slik mamma laget det"... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå