Gjest Gjest Skrevet 11. desember 2007 #1 Skrevet 11. desember 2007 Jeg skal lage risgrøt, men tåler ikke vanlig melk. Går det fint å lage med laktoseredusert melk..? Finnes det forresten store marsipangriser med sjokoladetrekk? Har bare sett bittesmå.
Gjest Gjest Skrevet 11. desember 2007 #2 Skrevet 11. desember 2007 Jeg tåler heller ikke melk så bra. Pleier å lage risengrynsgrøt med halvparten rismelk og halvparten soyamelk, og det blir kjempegodt. Samboeren som er en ekstrem melkedrikker synes også denne versjonen blir bedre enn melkeversjonen. Vil tro at laktoseredusert melk også går helt fint å lage grøt med. Tror bare det finnes små marsipangriser med sjokoladetrekk...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå