Gjest Anonymous Skrevet 16. april 2003 #1 Del Skrevet 16. april 2003 Hei, vet forsåvidt hva jeg skal gjøre med lammelåret, men er det noen som kan komme med noen spennende tips for å få den lille ekstra piffen? Gjelder både lammelår og tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 16. april 2003 #2 Del Skrevet 16. april 2003 Fløtegratinerte poteter, smågulrøtter, babymais, sopp, bacon, sukkererter. osv. Mye godt man kan mekke sammen her. Nam nam, nå ble jeg sulten... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Perser* Skrevet 16. april 2003 #3 Del Skrevet 16. april 2003 oi nå ble jeg sulten, det hørte godt ut :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kinga Skrevet 16. april 2003 #4 Del Skrevet 16. april 2003 Hvitløk; både i lammelåret og fløtegratinerte poteter, eller i bare en av delene. Krydre med rosmarin på lammelåret. Vibeke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vega Skrevet 17. april 2003 #5 Del Skrevet 17. april 2003 Gni inn lammelåret med rosmarin, salt, pepper, og to tre fedd hvitløk. La det gjerne stå noen timer før du setter det i ovnen. Lav varme i flere timer gir best resultat. Tilbehør: gulrøtter, brokkoli, mandelpoteter, tyttebær. Bruk krafta fra panna i sausen. Du kan enten lage egen saus, eller bruke pose som basis. Tilsett gjerne litt brunost, litt soyasaus, par dråper sitron, pepper (smakes), muskatnøtt (veldig lite), rømme/fløte etc. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marianne Skrevet 17. april 2003 #6 Del Skrevet 17. april 2003 Lammelår krydret med hvitløk, rosmarin, salt og pepper. Provence krydret fløtegratinerte poteter, provence lammesaus og friske grønnsker skal vi ha i dag. Er bare så utrolig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 17. april 2003 #7 Del Skrevet 17. april 2003 Jeg prøvde noe nytt i går - lagde salat og hadde varme, kokte potetterninger i. Salaten forøvrig bestod av cherry-tomat, rosmarin, smakstomat, oliven, ekebladsalat, ruccola, isbergsalat og fetaost - og så helte jeg over oljen som fetaosten var marinert i. Dette hadde jeg til lammekoteletter - enkelt og smakfullt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 17. april 2003 #8 Del Skrevet 17. april 2003 Jeg prøvde noe nytt i går - lagde salat og hadde varme, kokte potetterninger i. Salaten forøvrig bestod av cherry-tomat, rosmarin, smakstomat, oliven, ekebladsalat, ruccola, isbergsalat og fetaost - og så helte jeg over oljen som fetaosten var marinert i. Dette hadde jeg til lammekoteletter - enkelt og smakfullt. Neste gang får du be meg på middag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gigi Skrevet 18. april 2003 #9 Del Skrevet 18. april 2003 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Snuppeliten Skrevet 22. april 2003 #10 Del Skrevet 22. april 2003 Lagde tidenes lammemiddag i går, vi spiste og koste oss nesten glugg ihjel! Nyyyydelig rosa lammestek, ovnsbakte poteter (poteter i båter, bare vasket - skall på! Olivenolje, grovt salt, pepper og tørket rosmarin over - stekes midt i ovnen på høy varme (250) til de er brune, gjennomstekte og litt sprøe i kantene, må 'rotes i' innimellom), gresk salat (tomater i båter, agurk, hvor jeg har skrellet bort en del av skallet og fjernet kjernen, i halvmåner, rødløk i ringer, calamatioliven, dressing av olivenolje og hvitvinseddik, litt nykvernet pepper over, fetaost i gode, store skiver, litt oregano over disse) og tzatziki (avrent yoghurt naturell, raspet agurk, litt salt/pepper og et par fedd hvitløk).....Med en god rødvin til - ååååå vi koste oss! Kjæresten 'trua' med å fri hihi=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå