naley Skrevet 9. desember 2007 #1 Skrevet 9. desember 2007 ja egentlig det som står i overskriften. Lurer på hvor lenge de holder seg gode. Om de "tørker" inn vist jeg baker de nå? Liker at de er litt "saftige"
Gjest Come To Big Mama Skrevet 9. desember 2007 #2 Skrevet 9. desember 2007 De holder seg godt, men hvis du vil være helt sikker kan du jo fryse dem ned. De fryser godt og tiner rimelig fort.
Gjest Gjest Skrevet 9. desember 2007 #3 Skrevet 9. desember 2007 Jeg fryser alltid kokosmakroner. De tiner fort og er da sprø på utsiden og seige inne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå