Supramundane Skrevet 6. desember 2007 #1 Skrevet 6. desember 2007 Jeg skal holde en liten førjulsjulemiddag for et vennepar av meg og min samboer, samt en felles venninne. Vi blir altså fem personer (mer enn nok!) Jeg trenger noen tips til mat jeg kan lage, fordi jeg føler det blir både litt vanskelig og litt unødvendig å stelle til ribbe eller lignende. Vi skal alle hjemover til våre familier - og trolig mer enn nok julemat, litt senere. Alikevel vil jeg gjerne ha noe som: 1) Har et julepreg! 2) Er litt imponerende.. 3) Ikke alt for komplisert (ingen ribbe!) Kan samtidig nevne at samboeren min ikke er særlig glad i sau, så pinnekjøtt faller også ut. Tips? :]
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå