Gjest Gjest_sol_* Skrevet 6. desember 2007 #1 Skrevet 6. desember 2007 Hva går galt når issjokoladen ikke stivner,men etter 12 timer i kjølekap fortsatt er "klissete".
Gjest Brunhilde unplugged Skrevet 6. desember 2007 #2 Skrevet 6. desember 2007 Det er ikke så godt å vite, men det er vel mulig at du har hatt for mye eller for lite av en eller flere ingredienser. Foreslår, selv om det er kjedelig, at du bare prøver en gang til.
Gjest Gjest_pia_* Skrevet 6. desember 2007 #3 Skrevet 6. desember 2007 Regner egentlig med at det er en skrivefeil. Men i tilfelle ikke.... så kan d jo kanskje være en fordel å ha isen i frysen....?
Frk. Stella Skrevet 6. desember 2007 #4 Skrevet 6. desember 2007 Regner egentlig med at det er en skrivefeil. Men i tilfelle ikke.... så kan d jo kanskje være en fordel å ha isen i frysen....? Is-sjokolade er ikke is.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå