Annie Skrevet 6. desember 2007 #1 Skrevet 6. desember 2007 Laget kransekake og frøys den ned. Når man tar den opp da skal den bli myk. Bruker samme oppskrift som moren min gjør og hun har alltid myk kransekake. Har noen tips til hvordan jeg skal få den myk?
Gjest Gjest Skrevet 6. desember 2007 #2 Skrevet 6. desember 2007 Har noen tips til hvordan jeg skal få den myk? La den tine.
Gjest Roxie Hart Skrevet 6. desember 2007 #3 Skrevet 6. desember 2007 Når kaken er tint, kan du oppbevare den sammen med en fersk brødskive. Da "suger" den til seg fuktighet. Kan ikke garantere noe, men det er kanskje verdt et forsøk
Annie Skrevet 6. desember 2007 Forfatter #4 Skrevet 6. desember 2007 Takk for tipset. Skal prøve det med en ring nå etterpå.
Gjest Dallandra Skrevet 6. desember 2007 #5 Skrevet 6. desember 2007 Tør ikke ta opp min for å prøve jeg Annie. Men jeg har også hørt om å oppbevare den sammen med en brødskalk.
Annie Skrevet 6. desember 2007 Forfatter #6 Skrevet 6. desember 2007 Har glemt å ta opp. Kan jo gjøre det nå. Om jeg gidder...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå