Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Laget kransekake og frøys den ned. Når man tar den opp da skal den bli myk. Bruker samme oppskrift som moren min gjør og hun har alltid myk kransekake.

Har noen tips til hvordan jeg skal få den myk?

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Har noen tips til hvordan jeg skal få den myk?

La den tine. :)

Gjest Roxie Hart
Skrevet

Når kaken er tint, kan du oppbevare den sammen med en fersk brødskive. Da "suger" den til seg fuktighet.

Kan ikke garantere noe, men det er kanskje verdt et forsøk ;)

Skrevet

Takk for tipset. Skal prøve det med en ring nå etterpå.

Gjest Dallandra
Skrevet

Tør ikke ta opp min for å prøve jeg Annie. Men jeg har også hørt om å oppbevare den sammen med en brødskalk.

Skrevet

Har glemt å ta opp. Kan jo gjøre det nå. Om jeg gidder...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...