jolie Skrevet 5. desember 2007 #1 Del Skrevet 5. desember 2007 Jeg hadde en gang en oppskrift, men jeg finner den ikke igjen. Kakene lages av en slags kransekakedeig (nogenlunde samme konsistens) som kjevles 1 cm tykk også bruker man pepperkakeformer til å stikke ut stjerner. Så skal de stekes og få melisglasur på. De er litt seige. Noen som vet hva jeg mener? Min husk er kanskje litt dårlig, for det er i alle fall 10 år siden jeg lagde/spiste disse! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 5. desember 2007 #2 Del Skrevet 5. desember 2007 Tenker du på disse? http://www.marions-kochbuch.de/rezept/0268.htm Eiweiß = eggehviter Puderzucker = melis Mandeln =mandler Zimt = kanel Hvis det er de riktige, kan jeg gjerne hjelpe med oversettelse, om du trenger det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jolie Skrevet 5. desember 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 5. desember 2007 Ja! De ser i alle fall fryktelig like ut. Tusen takk! Trenger ikke oversette. Et søk på kanelstjerner på google ga en del danske treff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå