jolie Skrevet 5. desember 2007 #1 Skrevet 5. desember 2007 Jeg hadde en gang en oppskrift, men jeg finner den ikke igjen. Kakene lages av en slags kransekakedeig (nogenlunde samme konsistens) som kjevles 1 cm tykk også bruker man pepperkakeformer til å stikke ut stjerner. Så skal de stekes og få melisglasur på. De er litt seige. Noen som vet hva jeg mener? Min husk er kanskje litt dårlig, for det er i alle fall 10 år siden jeg lagde/spiste disse!
Gjest Gjest Skrevet 5. desember 2007 #2 Skrevet 5. desember 2007 Tenker du på disse? http://www.marions-kochbuch.de/rezept/0268.htm Eiweiß = eggehviter Puderzucker = melis Mandeln =mandler Zimt = kanel Hvis det er de riktige, kan jeg gjerne hjelpe med oversettelse, om du trenger det.
jolie Skrevet 5. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 5. desember 2007 Ja! De ser i alle fall fryktelig like ut. Tusen takk! Trenger ikke oversette. Et søk på kanelstjerner på google ga en del danske treff.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå