Gå til innhold

Vårruller - trenger oppskrift


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere tapas i helgen, og tenkte at kanskje vårruller hadde vært en god smårett... Har aldri laget det før, så trenger en god (og relativt enkel oppskrift).

Hvor kjøper man "vårrull-deig", på vanlig butikk? (i såfall hvilke?)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å kjøpe frossen vårrulldeig på den lokale innvandrersjappen.

Jeg varierer litt, men bruker som regel å steke kjøttdeig sammen med diverse krydder, bl.a. hvitløk og chili. Jeg har også i sopp, revet gulrot, revet kål og finhakket løk. I tillegg pleier jeg å legge i litt frisk koriander, før jeg ruller sammen vårrullene.

Det hele frityrstekes i noen minutter.

Fantastisk enkelt, fantastisk godt og det ser dødelig imponerende ut også ;) Lykke til!

Skrevet

Må jeg på innvandrerbutikk for å få tak i deigen, eller er det andre butikker (safari, rema, rimi, obs, lidl) som har dette? Har disse butikkene i nærheten, er litt mer tungvindt å komme seg til en innvandrerbutikk...

Skrevet
Må jeg på innvandrerbutikk for å få tak i deigen, eller er det andre butikker (safari, rema, rimi, obs, lidl) som har dette? Har disse butikkene i nærheten, er litt mer tungvindt å komme seg til en innvandrerbutikk...

Jeg har ikke sett sånn deig i vanlige matbutikker før, dessverre. Når det er sagt, er det slettens ikke umulig at du vil finne det. Lykke til :)

Skrevet

sjekk ut Timeforlime.net..god oppskrift der..

Skrevet

Har fått tak i deigen (på innvandrerbutikk), så nå er det bare å prøve seg frem...

Hvor lenge i forvegen kan de lages, og hvordan oppbevares de best? (Skal ha gjester lørdag, kan jeg lage vårrullene fredag? Prøver å få en oversikt over hva som må lages samme dag, og hva jeg kan lage i forkant...)

Skrevet

De er aller best helt ferske, men kan fint varmes i ovnen etterpå.

Har flere oppskrifter, men den vanligste er med kjøtt, vermecelli-nudler(tynne risnudler), litt egg, revet gulrøt og vårløk, chili og vegetakrydder/krydderbuljong og bladpersille og mye soyasaus. Alt røres sammen, og ingenting forstekes før de bakes inn og friteres. Disse blir virkelig gode.

Et alternativ er å fryse de før du friterer dem.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...