*Pepperkake* Skrevet 1. desember 2007 #1 Skrevet 1. desember 2007 Er det noen der ute som har en enkel og lettvint oppskrift til brød som passer ved siden av pasta? Noe ala loff eller middelhavsbrød kanskje?
Gjest Emera Skrevet 1. desember 2007 #2 Skrevet 1. desember 2007 Dette er nærmst en snacksbrød, som passer til mange retter: Toscanabrød ca. 1 liter hvetemel 2-3 dl solsikkekjerner 3 ss olivenolje 1 ts salt 1 pk. tørrgjær ca. 1/2 l. vann Bland det tørre, tilsett fingervarmt vann og olje. Elt godt, gjerne i maskin. Deigen skal være løs. Heves i ca 45 min. Helles så stor, bakepapirkledt langpanne og etterheves i ca. 1/2 time. Ringle litt olivenolje over, og strø på flaksalt. Eventuelt også krydder som passer til retten, f. eks. oregano. Stekes i nederste halvdel av ovnen, 225-250 grader i 20-25 minutter.
*Pepperkake* Skrevet 1. desember 2007 Forfatter #3 Skrevet 1. desember 2007 Nam det hørtes godt ut! Det skal jeg prøve en dag!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå