Gjest Bodillen Skrevet 29. november 2007 #1 Skrevet 29. november 2007 Hvor lenge holder rødvinen seg etter åpning med tanke på bruk i mat?
Gjest nextlife Skrevet 30. november 2007 #2 Skrevet 30. november 2007 Noe mer enn en 4-5 dager bør ikke vine stå åpnet (selv ikke med kork på) Har du vinslanter til overs er det veldig greit å fryse det i isterningsposer, så har du det liksom liggende der, klart til bruk, anytime
Gjest Bodillen Skrevet 30. november 2007 #3 Skrevet 30. november 2007 Vel, da vet jeg i hvert fall at det bare er å helle ut den jeg har stående nå...
Gjest Gjest Skrevet 1. desember 2007 #5 Skrevet 1. desember 2007 Til matlaging kan den jo stå så lenge den vil. Den blir jo bare til rødvinseddik etter hvert som oksygen reagerer med alkoholen, men det er ikke all verdens forskjell i smak når det brukes til matlaging. Drikkes den derimot.... så vil det nok ikke smake så godt. Hvis man ikke liker eddik som drikk da ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå