Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan holder jeg melisen stiv på pepperkaken?

Må jeg bruke noe stivelse????Hjelp

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bland eggehvite og melis når du lager glasur til pepperkaker.

Skrevet
Bland eggehvite og melis når du lager glasur til pepperkaker.

Det skal jeg gjøre,hvor mye skal jeg bruke?

Skrevet
Bland eggehvite og melis når du lager glasur til pepperkaker.

:jepp:

Begynn med en eggehvitte, trenger du mer, lager du en porsjon til! ;)

Skrevet

..eller så kan du også prøve å smelte sukker.. Et evig søl, men det holder det hvertfall på plass..

Og så kan du lage knekk av resten :)

Skrevet
..eller så kan du også prøve å smelte sukker.. Et evig søl, men det holder det hvertfall på plass..

Og så kan du lage knekk av resten :)

Tusen takk :)

Skrevet
:jepp:

Begynn med en eggehvitte, trenger du mer, lager du en porsjon til! ;)

tusen takk :)

Skrevet

Bruker normalt samme oppskrift som til kransekake.

1 eggehvite

1-2 ts sitronsaft

min 4 dl melis.

Siden en eggehvite kan variere i volum så vil mengden melis

alltid variere. Jeg passer alltid på å ha en boks melis i reserve.

Jeg blander ut slik at konsistenen er "passe tykk". Passe til å

presse ut gjennom en sprøyte. Stripen man lager må selvfølgelig ikke flyte utover.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...