Gå til innhold

Sukkerbrød uten mixer...


Såga

Anbefalte innlegg

Jeg hadde tenkt å lage kake og ta med på jobben, men nå innser jeg jo at jeg ikke har mixer...

Kan det gå bra da?

Kan man lage en skikkelig eggedosis for hånd?

Blir det for lite luft i?

Blir det en hard, sammensunket kake?

DRITT!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest =tentacle=

Man kan vispe krem for hånd, så vil tro at eggedosis også kan være mulig. Ellers er det mange kaker som ikke krever eggedosis :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde tenkt å lage bløtkake, og da trenger man vel eggedosis...

Men jeg ser jo nå at jeg selvfølgelig da også må vispe fløte.

Kanskje det er verdt et forsøk, det blir i så fall god trening for armene! :fnise:

Jeg tror kanskje jeg må tenke på hvilke andre kaker jeg kan lage og kanskje gjøre det hele litt lettere for meg selv!

Tusen takk for svar :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vispet eggedosis for hand, krever litt innsats, men det går. Og så blir man ganske sliten i armen. Men kaka ble bra! :) Er forresten glad jeg har mikser nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror kanskje jeg må tenke på hvilke andre kaker jeg kan lage og kanskje gjøre det hele litt lettere for meg selv!

Denne trenger ikke miksing i det hele tatt og er supergod! :)

Brownies

200 g sjokolade

170 g smør

4 dl sukker

4 egg

2 ts vaniljesukker

2 ½ dl hvetemel

Smelt smør og sjokolade i en kjele på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en liten langpanne med bakepapir. Stek ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Endret av Miros
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint å vite at kaka ble bra! Jeg får tenke litt på hva jeg har tid til da :)

Jeg har en mixmaster major som jeg er veldig glad i hjemme hjemme, men ikke hjemme der jeg bor nå ;)

Man vet visst ikke hvor mye man har før man ikke har det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Denne trenger ikke miksing i det hele tatt og er supergod! :)

Brownies

200 g sjokolade (lys, mørk, hvit eller en blanding - jeg bruker halvparten mørk og halvparten hvit dronningsjokolade)

170 g smør

4 dl sukker (evt. bytt ut halvparten med brunt sukker)

4 egg

2 ts vaniljesukker

2 ½ dl hvetemel

Smelt smør og sjokolade i en kjele på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en liten langpanne med bakepapir. Stek ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Dette høres jo helt super ut! Ikke mye jobb det nei, og jeg tror jeg skal få fatt i alle ingrediensene også. Tror nok de på jobben setter pris på denne kaken også!

Veldig lurt med både hvit og vanlig sjokolade!

Endret av Såga
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den blir supergod med en blanding av hvit/mørk sjokolade og hvitt/brunt sukker :)

Hvis dere er mange på jobb, kan du kanskje doble oppskriften og bruke vanlig langpanne, men det har jeg ikke prøvd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife

Hvis du skal vispe eggedosis for hånd hjelper det veldig hvis eggene er romtempererte og bollen du visper i står i varmt vann :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...