Gjest Gjest_lurer_* Skrevet 27. november 2007 #1 Skrevet 27. november 2007 Har noe kokt ris stående i kjøleskapet som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Kunne nok varmet den opp og brukt til middag, men ønsker noe litt mer spennende. Er det noen som har ideer til hva jeg kan gjøre med denne risen? Går det an å lage riskrem, eller må man ha grøt til det? Synest jeg har hørt om noe som heter rislapper, hva er det? Takker for tips.
Tabris Skrevet 27. november 2007 #2 Skrevet 27. november 2007 Stekt ris? Ta det du har av grønnsaker og risen og stek på panne med salt & pepper?
Gjest Chrizzy Skrevet 27. november 2007 #3 Skrevet 27. november 2007 Stekt ris - Forskjellig Stekt ris - Kylling Stekt ris - Laks Stekt ris - Chili Masse godt. Bare søk på stekt ris
Snuppa 81 Skrevet 27. november 2007 #4 Skrevet 27. november 2007 Stekt ris? Ta det du har av grønnsaker og risen og stek på panne med salt & pepper? Kjempe godt.. og så kan du lage omelett og kanskje noen reker og blande i... eller kylling for eksempel..en oppdelt skive med skinke.. sleng i det du har i kjøleskapet...
Gjest nextlife Skrevet 27. november 2007 #5 Skrevet 27. november 2007 En deilig dessert : Legg ris, pisket krem og appelsinfilèter lagvis,-server, mmm deilig. En deilig middag : Spe kjøttdeig med ris, litt melk/vann, krydder og 1 egg. Kok kål i litt store biter Legges lagvis i ildfast form Stekes i ovnen, ca 200 grader i 20-30 min, servèr med kokte poteter og stuing av rotgrønnsaker En deilig smårett Stek grønnsaker på på panna, f.eks løk, hvitløk, paprika, mais, purre, bambusskudd (ja, egentlig hva du liker) Hvis du vil ha litt skinke, kylling e.l så har du det i. Ha i den kokte risen, og surr til det blir varmt. Noen dråper soyaolje og krydder etter ønske. Knekk så et egg oppi panna, og bland det i risen/grønnsakene mens det stivner.
Gjest hyggelig Skrevet 27. november 2007 #6 Skrevet 27. november 2007 bak brød og tilsett kokt ris i deigen! det gjør at brødet ikke ryr og holder seg saftig lenge. en eller to never med ris er nok til en hel deig. brødet smaker ikke ris, forresten
Gjest Huldali Skrevet 29. november 2007 #7 Skrevet 29. november 2007 Stekt ris og speilegg med soyasus er kjempe godt!
Grissini Skrevet 30. november 2007 #8 Skrevet 30. november 2007 Jeg syntes kokt ris er veldig godt i blandet salat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå