Paprika Skrevet 14. april 2003 #1 Skrevet 14. april 2003 Hva må man gjøre for at eggene skal bli gule når de er ferdigkokte. Har hørt at man skal koke eggene med løkskrell, men setter ikke dette løksmak på eggene??? Hvor mye må man evt. ha i?? Andre forslag til fremgangsmåte - uten om å male dem da selvfølgelig. Hva med lilla egg da, forslag. Hadde jo vært fint med en blanding av lilla og gule egg. Takknemlig for forslag.
Gjest Embla s Skrevet 14. april 2003 #2 Skrevet 14. april 2003 Min erfaring: Løkskall setter ikke smak, men gir flott farge! Ha i "mye"!
Mathias Skrevet 14. april 2003 #3 Skrevet 14. april 2003 Blir ikke løksmak nei... Du kan også bruke rødkål for farge. ...
Montezuma Skrevet 14. april 2003 #5 Skrevet 14. april 2003 Løk funker og gir ikke smak. For andre farger kan du ha i rødkål, rødbeter , rødløk osv. Du kan vel egentlig prøve deg med alt som har farge .........?
Gjest Donna Skrevet 14. april 2003 #6 Skrevet 14. april 2003 Det blir veldig pent å pakke eggene inn i løkskallet ...og så surre gummistrikk rundt for å holde det på plass ...kok de - og da ser de marmorerte ut ....bare et lite tips
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå