Gjest Gjest Skrevet 23. november 2007 #1 Skrevet 23. november 2007 Jeg skal lage en ertesuppe hvor det står at man skal bruke splitterter/split green peas. Men ertene jeg har fått med meg i tørket form fra butikken er "vanlige, grønne, hele" erter. Er det noen vesentlig forskjell på disse? Koketid, kanskje, men hva med smak og bruksområder? Jeg har ikke spist eller likt erter siden jeg var liten - men tenkte det kanskje går an å lage noe godt av dem likevel -, så er helt analfabet på akkurat dette området
Gjest Gjest Skrevet 23. november 2007 #2 Skrevet 23. november 2007 Jeg fant forresten noe her, men det står det at de brukes i GUL ertesuppe. Det har jeg i hvert fall ikke lyst på, går det ikke an å lage grønn ertesuppe med hele, grønne erter? :klø:
Gjest Gjest_Mari_* Skrevet 23. november 2007 #3 Skrevet 23. november 2007 split peas finnes i forskjellige farger, både grønnog gul og sikekrt flere:) lag grønn du:D blir sikkert nuuudelig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå