Gå til innhold

svinindrefilet vs flæskfilet i sverige


Anbefalte innlegg

Skrevet

hm er en hyppig bruker av svin indrefilet i sånn lang tynn pølse. var i sverige og kjøpte en slik lang tynn pølse :fnise: men ser nå at det står flæsfilet på denne.. Er det det samme?

Skal ha middag med stekt sånn kjøtt og baktpotet og ris ved siden av

Videoannonse
Annonse
Gjest nextlife
Skrevet (endret)

I Sverige bruker de begrepet "Flãskfilèt" om både ytre,-og indrefilèt av svin. Du må derfor se på formen på filèten om det er indre,-eller ytrefilèt.

Endret av nextlife
Skrevet

Det står inget nemlig..Står kun flæskfilet. Men indre og ytre skal jo begge i panna og kan brukes om hverandre.

noen som vet hvor mye man beregner pr pers?

Skrevet

Du ser det best på størrelsen. En indrefilet av gris er vel ca. 30 cm. lang og 6 - 7 cm. (Løst anslag) i diameter i hel tilstand. Jeg tror forresten bare jeg har sett indrefilet pakket på denne måten. Ytrefilet selges gjerne ferdig oppdelt.

Hvor mye du trenger pr. person avhenger selvfølgelig av hvor storspist personen(e) er, men 200 gr. holder for de fleste når det serveres rikelig med tilbehør.

Gjest nextlife
Skrevet

På restaurant beregner man 150 g rent kjøtt pr.pers, mens i vanlige husholdninger legger man nok litt på, og beregner i overkant av

200 g, i alle fall hvis selskapet inkluderer store sultne mannfolk :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...