treningsjenta Skrevet 22. november 2007 #1 Skrevet 22. november 2007 hm er en hyppig bruker av svin indrefilet i sånn lang tynn pølse. var i sverige og kjøpte en slik lang tynn pølse men ser nå at det står flæsfilet på denne.. Er det det samme? Skal ha middag med stekt sånn kjøtt og baktpotet og ris ved siden av
Gjest nextlife Skrevet 22. november 2007 #2 Skrevet 22. november 2007 (endret) I Sverige bruker de begrepet "Flãskfilèt" om både ytre,-og indrefilèt av svin. Du må derfor se på formen på filèten om det er indre,-eller ytrefilèt. Endret 22. november 2007 av nextlife
treningsjenta Skrevet 22. november 2007 Forfatter #3 Skrevet 22. november 2007 Det står inget nemlig..Står kun flæskfilet. Men indre og ytre skal jo begge i panna og kan brukes om hverandre. noen som vet hvor mye man beregner pr pers?
Leo Skrevet 22. november 2007 #4 Skrevet 22. november 2007 Du ser det best på størrelsen. En indrefilet av gris er vel ca. 30 cm. lang og 6 - 7 cm. (Løst anslag) i diameter i hel tilstand. Jeg tror forresten bare jeg har sett indrefilet pakket på denne måten. Ytrefilet selges gjerne ferdig oppdelt. Hvor mye du trenger pr. person avhenger selvfølgelig av hvor storspist personen(e) er, men 200 gr. holder for de fleste når det serveres rikelig med tilbehør.
Gjest nextlife Skrevet 22. november 2007 #5 Skrevet 22. november 2007 På restaurant beregner man 150 g rent kjøtt pr.pers, mens i vanlige husholdninger legger man nok litt på, og beregner i overkant av 200 g, i alle fall hvis selskapet inkluderer store sultne mannfolk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå