Marna Skrevet 21. november 2007 #1 Skrevet 21. november 2007 ...hvor mange servitører man bør ha pr antall gjester? Klarer feks en servitør å varte opp 10 gjester med mat og vinservering? Eller bør servitøren ha færre? Ja, det lurer jeg på... Håper noen kan hjelpe meg
Gjest nextlife Skrevet 21. november 2007 #2 Skrevet 21. november 2007 Er det profesjonelle servitører varter de opp 15-20 stk uten problemer, er det litt mer urutinerte holder det med 10-12 gjester pr.servitør.
Februarmamsen Skrevet 21. november 2007 #3 Skrevet 21. november 2007 Er det profesjonelle servitører varter de opp 15-20 stk uten problemer, er det litt mer urutinerte holder det med 10-12 gjester pr.servitør. Enig i dette
Gjest Blondie65 Skrevet 21. november 2007 #4 Skrevet 21. november 2007 Vet at restauranter/selskapslokaler pleier å regne en servitør pr 12 mannsbord. Så jeg er enig med foregående.
Marna Skrevet 21. november 2007 Forfatter #6 Skrevet 21. november 2007 Tuuuusen takk for svar alle sammen! Skal spørre endel venner som jeg ikke får anledning til å ha i middagen om de kan servere, så de er ikke proffe. Så må i allefall ha 1 på 10 da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå