Totalya Skrevet 18. november 2007 #1 Skrevet 18. november 2007 Jeg har lyst til å lage muffins som er grove og sunne Men jeg finner ingen oppskrift på det Noen som har ei å dele som er god?
Gjest Jenna88 Skrevet 11. desember 2007 #4 Skrevet 11. desember 2007 Jeg har lyst til å lage muffins som er grove og sunne Men jeg finner ingen oppskrift på det Noen som har ei å dele som er god? Dytter denne igjen.
Scheherazade Skrevet 11. desember 2007 #5 Skrevet 11. desember 2007 Mener dere grove kakemuffins (søte) eller matmuffins? Om det er det siste, får dere mange treff ved å søke på matmuffins.
Gjest Jenna88 Skrevet 11. desember 2007 #6 Skrevet 11. desember 2007 Mener dere grove kakemuffins (søte) eller matmuffins? Om det er det siste, får dere mange treff ved å søke på matmuffins. Jeg tenker på grove kakemuffins.
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2007 #7 Skrevet 12. desember 2007 Kanskje dere finner noe her: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=219870 Eller hva med denne? http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=656
Gjest Gjest Skrevet 12. desember 2007 #8 Skrevet 12. desember 2007 Fant noen flere ved å google sunne muffins: http://www.trivsel.net/dt_list.asp?gid=377...g377=x&g1=x http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=1&id=386 http://www.sprekkropp.no/evamuffins.htm Eplemuffins (10 - 14 stk.) Dette er en sunn utgave av muffins, som smaker friskt og godt. De kan lett flyte ut av vanlige papirformer, så det kan være greit å bruke Stor muffins form. 250 g hvetemel 2 ts bakepulver 1/2 ts salt 150 g eple (rabarbra kan også brukes) 60 g sukker 2-4 ss lynghonning (avhenger av hvor mye honningsmak man ønsker) 1 egg 2 dl kulturmelk (evntuelt vanlig melk) Sikt mel og bakepulver i en bolle. Bland eple med sukker og honning. Rør denne fruktblandingen forsiktig inn i deigen vekselvis med melken. Ha deigen i små muffinsformer. Fyll formene ca 2/3 opp og stek dem ved 180 grader i 20-30 minutter (avhengig av størrelsen) Serveres varme. Kan også fryses og varmes i mikro før servering. Gulrotmuffins 3 egg 1 dl sukker - piskes til eggedosis 100 g malte mandler 50 g smeltet smør eller margarin 1 ½ dl finrevet gulrot 1 lite revet eple ½ dl hvetemel 1 ts bakepulver evt melisglasur eller smørkrem. Fyll muffinsformene halvfulle med røre og stek 12-15 min ved 200 grader.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå