Gjest Gjest_ida_* Skrevet 15. november 2007 #1 Skrevet 15. november 2007 Holder på å bake suksessterte, og synes den gule eggkremen er for tynn. Er det noe jeg kan gjøre for å få den tykkere?
Scheherazade Skrevet 15. november 2007 #2 Skrevet 15. november 2007 Er den blitt kald? Husk at den stivner når den blir kald. Det kan være du har varmet eggeblandingen for lite opp, slik at den ikke har tyknet ordentlig. Uansett, jeg ville ikke gjort noe med den nå, iallfall hvis den er avkjølt. Det viktigste er at den smaker godt!
Gjest nextlife Skrevet 16. november 2007 #3 Skrevet 16. november 2007 Prøv å pisk kremen i mixer, det pleier å hjelpe
miss Skrevet 16. november 2007 #4 Skrevet 16. november 2007 Kokes opp,og røres i heletiden,så røres smøret inn når den er litt avkjølt.Settes kjørlig,så blir den tykk. Smaken er viktigst ; ))
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå