Gå til innhold

Suksessterte


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_ida_*
Skrevet

Holder på å bake suksessterte, og synes den gule eggkremen er for tynn. Er det noe jeg kan gjøre for å få den tykkere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er den blitt kald? Husk at den stivner når den blir kald.

Det kan være du har varmet eggeblandingen for lite opp, slik at den ikke har tyknet ordentlig.

Uansett, jeg ville ikke gjort noe med den nå, iallfall hvis den er avkjølt. Det viktigste er at den smaker godt!

Gjest nextlife
Skrevet

Prøv å pisk kremen i mixer, det pleier å hjelpe :jepp:

Skrevet

Kokes opp,og røres i heletiden,så røres smøret inn når den er litt avkjølt.Settes kjørlig,så blir den tykk.

Smaken er viktigst ; ))

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...