Gå til innhold

Induksjonstopp/pyrolyseovn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nettopp gått til innkjøp av dette.

Hva er de vanligste forskjellene mellom dette og vanlig ovn/kokeplater? Noe man bør huske på som er annerledes ved matlaging i forhold til vanlig ovn?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er jo kjappere plater - dvs. raskere oppvarming , og de avkjøles også raskt enten når man tar kjelen vekk eller skrur ned.

Vil vel si at det er mange positive fordeler !

Skrevet

Ja, det er supert :) Blir litt overrasket hver gang når det varmes opp så kjapt.

Men kan man steke maten på de samme gradene som før? Er feks. 200 grader på en slik ovn det samme som på en gammel ovn... dumt spørsmål kanskje........

Skrevet

Ja, pyrolyse er vel bare et rengjøringssystem? Anbefaler deg å lese bruksanvisnigen grundig. Men det har du sikkert gjort allerede. :)

Jeg hadde litt trøbbel med å koke ris og grøt de første gangene, brukte for høy temperatur - prøv deg fram. Ellers er jeg veldig fornøyd!

Skrevet

Du må jo ha magnetiske kjeler, så blir kanskje mye og bytte ut. Ikke greit med for tynnbunnede kjeler. Det går mye fortere på induksjon...

pyrolyse ja. Det blir varmt veldig varmt, slv på utsiden så greit og ikke ta på oven (daa) og har kjent at det kan lukte eddik når den renser.

Vi bygger hus og kommer IKKe til å kjøpe verken induksjon eller pyrolyseovn, synes ikke det er bedre, men det er våre personlige meninger. I hvertfall med en mann som er kokk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...