Gjest Gjest Skrevet 11. november 2007 #1 Skrevet 11. november 2007 Skal bake denne kaken: Bunn: 100 g. kokesjokolade 4 egg 2 dl sukker 1 ts bakepulver 3 dl hvetemel Sjokoladekrem: 150 g. kokesjokolade 150 g. smør 2 ss kaffe 2 ts vaniljesukker 100 g. melis 1 egg Denne skal stekes i en rund form, 22 cm i diameter, men jeg har kun en på 24 og en på 26. Kaken vil vel bli litt flat om jeg bruker den på 24? Eller kan jeg doble oppskriften og bruke formen på 26? Huff, er håpløs når det gjelder slike ting Håper noen her kan hjelpe På forhånd tusen takk!
Gjest Mea Culpa Skrevet 11. november 2007 #2 Skrevet 11. november 2007 Bruk den på 24 cm du. Forskjellen blir ikke så stor.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå