Gå til innhold

sjokoladestriper på marsipankake


Anbefalte innlegg

Skrevet

her er jeg igjen med denne marsipankaka mi.. :ler: den er nå ferdig lagd, skal bare legge på marsipanlokket, og det ser ut til å bli en skikkelig krevende jobb for å få det fint...... vil ha den helt glatt.

men har sett marsipankaker med sånne striper av sjokolade over kaka, akkuratsom det bare er kastet over på en måte i tynne striper på langs og tvers...

hvordan får man til det???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du smelter sjokolade og sprøyter den på kaka med et kremmerhus, brettet av matpapir.

Skrevet

Alternativt tegner du på bakepapir, lar det stivne, og brekker av biter du kan dekorere med.

Gjest Frk Åberg
Skrevet

Jeg syns det er lettere å få tynne striper ved å ha sjokoladen i en liten pose, og klippe et lite hull i det ene hjørnet. Mulig det bare er jeg som er klønete, men med matpapir blir det så mye gris.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...