Gå til innhold

champignonsuppe


Lisle

Anbefalte innlegg

imorgen skal jeg lage champignonsuppe med ferske champignoner.... jeg bruker en pose med ferdigsuppe som skal blandes med 1.5 liter vann. men hva skal jeg gjøre med champignonene? kan de kokes direkte i suppen eller må de stekes først? noen ideer til hva mer jeg kan fylle oppi gryten med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville stekt dem litt først og så gitt dem en god omgang med stavmikseren før jeg hadde dem i suppa. Og en skvett rømme eller fløte, evt litt revet ost for å runde smaken og konsistensen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt sent ute men; et tips til kjempegod sjampinjongsuppe er å bruke hermetisk sjampinjong.

Lag posesuppe og bytt ut noe av vannet med væsken fra boksen. Sil suppen for å få vekk de små seige sjampinjongene og putt oppi de hermetiske istedet. Rund av suppen med en fløteskvett. Blir nesten som hjemmelaget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Jeg pleier å lage sjampinjongsuppe fra bunnen av. Det tar ikke så mye lengre tid enn fra pose.

Her er min oppskrift:

1 stor boks hermetisk sjampinjong

litt fersk sjampinjong.

Finhakket sjalottløk

melk

Litt mel til jevning Ca 4 ss

En buljongterning, kjøtt eller hønsebuljong

Svisjer først sjampinjongene og løken i litt smør i pannen. Blander i melet til jevningen og sper med laken fra sjampinjongboksen.

Har i buljongterningen og sper med melk.

Lar det hele få et oppkok og lar det putre i ca ti min.

Smak til med litt salt og pepper.

Kan og ha i en fløteskvett, eller litt rømme. Bruker du litt rømme må du trekke pannen av varmen eller så skiller det seg.

Du kan og ha i litt hvitløk hvis du liker det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...