lidia Skrevet 10. april 2003 #1 Del Skrevet 10. april 2003 Hva slags ris er best å bruke i riskoker? Jeg pleier å bruke jasmine ris, og det er ganske godt, emn hvordan er feks basmatiris? Er det noen som har tips til hvordan man kan holde risen varm, skal ha gjester på lørdag, og jeg vet ikke helt om det blir nok ris , og regner med å ta det i to omganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 11. april 2003 #2 Del Skrevet 11. april 2003 Pleier alltid å bruke jasmin-ris, men skulle ikke være noen grunn til å ikke bruke basmati-ris. Vi pleier å koke en omgang tidlig på dagen og så varme opp i mikroen hvis det trengs. ringblomst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå