pulverheksa Skrevet 7. november 2007 #1 Skrevet 7. november 2007 Har du en oppskrift, så du nevnte at du bruker å lage det i blendertråden.
Rainbow Brite Skrevet 7. november 2007 #6 Skrevet 7. november 2007 (endret) Blir nesten litt sjenert jeg nå.. Men, å, det var moro likevel, så here it goes! Er et resultat av en sulten mage, tomt kjøleskap og kreativ tenkning av det som fantes, men det ble en hit og har laget det masse siden den gang Er en stund siden jeg har laget nå, så håper jeg husker. Man kan bytte ut nøttene som man vil, alt ettersom hva man har, men jeg liker best denne blandingen: Hjemmelaget nøttepålegg à la Rainbow Brite En god dæsj cashewnøtter En litt mindre dæsj pistasjnøtter Knuses i blender (kan bruke stavmikser også, men man kan lage større mengder med blender). Tilsett en dæsj GOD olivenolje (viktig at den er god!), noen sitrondråper/limedråper og klipp over en god dæsj med friske mynteblader (kan bruke koriander eller basilikum også, hvis det er det man har, men synes det er best med mynte) Svisj rundt i blenderen til det blir en fin paste, som er litt grønnaktig. Ha på ristet olivenbrød med cherrytomat og basilikum, gjerne med blåbærsmoothie til Resten har man i et glass og setter i kjøleskapet. Der får den litt hardere konsistens. Å, dette skal jeg jammen meg lage igjen! Ellers er det godt med variasjoner med: Paranøtter Macadamianøtter Hasselnøtter Valnøtter Triks om miks som du vil! Del gjerne nye, gode ideer her Og så er jeg veldig spent på hva dere synes da! Edit: Alle nøttene er selvfølgelig uristede og usaltede Endret 7. november 2007 av Rainbow Brite
Gjest s.n Skrevet 7. november 2007 #7 Skrevet 7. november 2007 Dette må jeg snart prøve på. Har ennå hagen full av mynte, så her var det noe å bruke det til!!! Takk takk :bukke:
Gjest Emera Skrevet 7. november 2007 #8 Skrevet 7. november 2007 Åh, det der hørtes godt ut! Og en super måte å spise nøtter på for meg som ikke er så glad i å knaske hele nøtter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå