Gå til innhold

Stekt ris som på kinarestaurant..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som vet hvordan de lager stekt ris på kinarestauranter?

Spesielt hvordan de steker/gjør det med eggene..

Ellers krydder etc.

:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eggene piskes med litt vann (gjerne med mikser så det blir skikkelig luftig) og stekes som eggerøre.

Ønskede grønnsaker stekes og blandes med kokt ris, ha i eggrøren til slutt. Har ikke brukt annet krydder enn fersk chili.

Skrevet

Hm..men jeg har sett at de blander soysaus i eggerøren før den stekes..? man ser jo at den er litt mørk når man spiser den.

Itillegg er den jo nesten brettet litt rundt risen? altså at man steker den som eggerøre etter at man allerede har stekt risen i pannen? at man bare heller røra over risen og blander..?

Skrevet

Ja, du steker eggene sammen med risen, ikke separat. Så rører du rundt slik at eggene stekes i småbiter og blandes inn i alt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...