Gjest Gjest Skrevet 6. november 2007 #1 Skrevet 6. november 2007 Noen som vet hvordan de lager stekt ris på kinarestauranter? Spesielt hvordan de steker/gjør det med eggene.. Ellers krydder etc.
Gjest Gjest Skrevet 6. november 2007 #2 Skrevet 6. november 2007 Eggene piskes med litt vann (gjerne med mikser så det blir skikkelig luftig) og stekes som eggerøre. Ønskede grønnsaker stekes og blandes med kokt ris, ha i eggrøren til slutt. Har ikke brukt annet krydder enn fersk chili.
Gjest Gjest Skrevet 8. november 2007 #3 Skrevet 8. november 2007 Hm..men jeg har sett at de blander soysaus i eggerøren før den stekes..? man ser jo at den er litt mørk når man spiser den. Itillegg er den jo nesten brettet litt rundt risen? altså at man steker den som eggerøre etter at man allerede har stekt risen i pannen? at man bare heller røra over risen og blander..?
Arkana Skrevet 8. november 2007 #4 Skrevet 8. november 2007 Ja, du steker eggene sammen med risen, ikke separat. Så rører du rundt slik at eggene stekes i småbiter og blandes inn i alt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå